Pravila privatnosti

Tvrtka WOLFMAN j.d.o.o. za usluge, Poljička cesta 11, Split, OIB: 82664114148 (u daljnjem tekstu Wolfman) je organizator 63. Splitskog festivala, te se za potrebe organizacije i promocije festivala koristi web stranice www.splitski-festival.hr. Wolfman poštuje vašu privatnost i obvezuju se zaštititi je tijekom i nakon vašeg posjeta ovoj web stranici. Ova Pravila pri- vatnosti imaju svrhu objasniti kako i zašto prikupljamo vaše osobne podatke, te kako ih koristimo.

Voditelj obrade osobnih podataka

U kontekstu Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR) Voditelj obrade je: 

Wolfman j.d.o.o.
Poljička cesta 11, Split
OIB: 82664114148

Kao voditelj obrade obrađujemo vaše osobne podatke u skladu s važećim pravilima o zaštiti osobnih podataka, posebno u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 (u nastavku: Opća uredba) i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018).

Za sve upite i prigovore vezane uz sigurnost i privatnost vaših osobnih podataka, molimo vas kontaktirajte našeg Službenika/cu za zaštitu osobnih podataka slanjem upita na email adresu: [email protected].

Osobni podaci

Wolfman prikuplja, pohranjuje i obrađuje vaše osobne podatke kada je to neophodno za izvršenje naših poslovnih aktivnosti ili kada je to dozvoljeno na temelju zakonskih propisa ili ako ste dali svoj pristanak.

Podatke dobivamo na dva načina: podaci koje nam vi dajete i podaci koje dobivamo kad koristite naše usluge.

Podaci koje nam vi dajete odnose se na postupak prijave na Natječaj za nove skladbe Splitskog festivala kroz online obrazac, a uključuju: ime, prezime, e-mail adresa, broj mobitela/telefona i ostale informacije navedene u obrascu prijave. Podaci koje dobivamo kad vi koristite naše usluge nastaju automatski kada posjetite našu internet stranicu a to su podaci o IP adresi, internet pregledniku i kolačići, koji nam omogućuju da pratimo kako koristite naše web stranice.

Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju u računalni sustav putem internetskog preglednika.

Zakon o elektroničkim komunikacijama propisuje da možemo pohraniti kolačiće na vašem uređaju ako su oni nužno potrebni za rad ove stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebna nam je vaša privola. Ova Stranica koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju treće strane koje se pojavljuju na našim stranicama.

Izjava o zaštiti podataka

Suglasni ste i prihvaćate da su vaši podaci i informacije koje ste dali namijenjeni bazi podataka Wolfman. Podaci i dane informacije biti će pohranjeni u bazi podataka te će se smatrati povjerljivima. Radnici tvrtke Wolfman i druge osobe koje zbog naravi poslova koje obavljaju s gore navedenim subjektima ili za gore navedene subjekte imaju pristup povjerljivim podacima, obvezuju se da neće priopćiti takve podatke trećim osobama, iskoristiti ih protiv vaših interesa, niti omogućiti trećim osobama da ih iskoriste. Suglasni ste i prihvaćate da će se gore navedeni podaci i informacije koje ste dali koristiti isključivo od strane tvrtka Wolfman.

Promjene i ažuriranja pravila privatnosti

Wolfman zadržava pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Sve izmjene ili ažuriranja Pravila privatnosti, bit će objavljena ovdje, uz ažurirani datum stupanja na snagu.

Wolfman j.d.o.o.
Poljička cesta 11, 21000 Split
OIB: 82664114148
Trgovački sud u Splitu, MBS: 04134940
Direktor: Stevo Vučković
OTP banka IBAN: HR 0524070001100503860
e-mail: [email protected]

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najrelevantnije iskustvo pamćenjem vaših preferencija. Klikom na “Prihvaćam” pristajete na korištenje svih kolačića.